Doce Samaín 2019

O alumnado dos ciclos medios de Panadaría, Repostaría e Confeitaría da mañá e da tarde, aprenderon a elaborar produtos de obradoiro como doces e tartas típicos desta festa de Samaín que cada ano gaña máis seguedores.

A pastelaría d´Carlo.

Celebrouse as xornadas de Eduemprede no Cifp. Manuel Antonio. A Pastelaría d´Carlo, situada en Porriño é un exemplo de emprendemento, baixo a Dirección de Rosalía Alonso, exalumna do Ciclo Medio de Industrias Alimentarias.

Compartíu con o alumnado a súa experiencia dende que saíu do centro e a súa idea de montar a empresa que agora rexenta.

ACTIVIDADE EXTARESCOLAR "XANTAR OURENSE"

O alumnado de Industrias Alimentarias visitou a Feria Xantar , na que degustaron produtos dóces e salados  de diferentes comarcas de Galiza , Portugal e Países Latinos, entre eles o País convidado Brasil.

PASTELARÍA FRANCESA MAMÁ FRAMBOISE

Mamá Framboise ofrece un abanico de sensaciones que te al

EVENTOS

« Xaneiro 2020 »
LunMarMérXovVenSábDom
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Iniciar sesión

Artigos recentes

A pastelaría d´Carlo. hai 47 semanas 14 horas
ACTIVIDADE EXTARESCOLAR "XANTAR OURENSE" hai 47 semanas 15 horas
Servicio de Self e Carta (II parte) hai 47 semanas 15 horas
Operación San Valentín hai 47 semanas 18 horas
Panadería, Pastelería, Catering & Café hai 50 semanas 1 día