Blog Hostalaría e Turismo

Síguenos nas redes sociais!

    Twitter  YouTube  Flickr

HOSTALARÍA

Visita Adega PACO&LOLA

 

  

Proxectos de innovación tecnolóxica ou científica do noso centro que veñen de ser premiados

Proxectos coordinados polo CIFP Manuel Antonio:

Proxecto: Novos formatos de comercialización do Mexillón de Galicia

Entidades colaboradoras:

Restaurante Culler de Pau 

AMEGROVE, Sociedade Cooperativa Galega

ANFACO-CECOPESCA

DOP Mexillón de Galicia

Proxecto: Estudo de seguridade alimentaria mediante a determinación de PCB en peixe e penso para acuicultura

Entidade colaboradora: 

Instituto de investigacións mariñas, CSIC 

Parabéns aos compañeiros do Departamento de Hostalaría que participaron nestes proxectos!

 

Proxecto no que participa o CIFP Manuel Antonio:

Proxecto: 3D. Como cambia a FP. 

Centro coordinador:  CEE Manuel López Navalón

 

Charla e cata de augardentes de Galicia

30/05/2018 09:40
30/05/2018 14:00

Lugar: Aula de cata

Grupos:

1º Dirección de Servizos

1º COGA A

1º CM Servizos

Coordinadora: María Jimeno

Visita á empresa do sector cárnico e ao restaurante Yayo Daporta

O alumnado do Ciclo Superior de Cociña, neste último trimestre de curso, está coñecendo as diversas empresas dedicadas á produción e elaboración dos alimentos.

Degusta Europa: hoxe no mercado de Cangas...

Hoxe no mercado de Cangas do Morrazo, no evento Degusta Europa alumnado do CS de Dirección de Cociña e do CM de Servizos en Restauración.

         

Powered by Drupal - Design by artinet