CIFP Manuel Antonio

Galería de Imaxes


Recursos humanos e dirección de equipos en restauración.pdf
Recursos humanos e dirección de equipos en restauración3 vistas
Procesos de servizos en restaurante.pdf
Procesos de servizos en restaurante2 vistas
Xestión da calidade, e da seguridade e hixiene alimentarias.pdf
Xestión da calidade, e da seguridade e hixiene alimentarias3 vistas
Control do aprovisionamento de materias primas.pdf
Control do aprovisionamento de materias primas2 vistas
Empresa e iniciativa emprendedora~7.pdf
Empresa e iniciativa emprendedora3 vistas
Formación e orientación laboral~6.pdf
Formación e orientación laboral3 vistas
Gastronomía e nutrición.pdf
Gastronomía e nutrición6 vistas
Inglés~1.pdf
Inglés2 vistas
Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración.pdf
Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración2 vistas
Procesos de servizos en bar-cafetaría.pdf
Procesos de servizos en bar-cafetaría2 vistas
Segunda lingua estranxeira~1.pdf
Segunda lingua estranxeira4 vistas
Sommelier.pdf
Sommelier2 vistas
13 ficheiros en 2 páxina(s) 1