MÉTODO DE LIMPIEZA

Método de Limpieza

CHEFS REPOSTERAS DE ACTUALIDAD

DINARA KASKO

CAMPAÑA DE NADAL

¡COMEZA A CAMPAÑA DE NADAL!

Come ven sendo habitual, o alumnado de 2ª de Confeitaría comeza os preparativos das bandexas de turróns, panellets e mantecados.

SABOR " UMAMI"

SABOR UMAMI

Dulce, salado, amargo, ácido y… umami. Son los cinco sabores considerados básicos

EVENTOS

« Novembro 2019 »
LunMarMérXovVenSábDom
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Iniciar sesión

Artigos recentes

A pastelaría d´Carlo. hai 38 semanas 2 días
ACTIVIDADE EXTARESCOLAR "XANTAR OURENSE" hai 38 semanas 2 días
Servicio de Self e Carta (II parte) hai 38 semanas 2 días
Operación San Valentín hai 38 semanas 2 días
Panadería, Pastelería, Catering & Café hai 41 semanas 2 días