EXPO XANTAR OURENSE 2017

 

XANTAR

 Salón Internacional de Turismo Gastronómico | www.xantar.org

 PAÍS CONVIDADO

SOBREMESAS EN RESTAURACIÓN

No Módulo de SOBREMESAS EN RESTAURACIÓN de 2ª Curso de Industrias Alimentarias, o alumnado realiza diferentes montaxes, aplicando a súas destrezas e habilidades.

COFFEE- BREAK

Hoxe, realizouse un COFFE- BREAK en colaboración có alumnado de 2º Dirección de  Servicios coa profesora Isabel Váquez, o alumnado de 2º Ciclo Medio de Gastronomía no módulo de pastelaría coa profesora Mercedes Hermelo e o alumnado deCiclo Medio  1º de Panadaría có profesor Lucho Tizado.

CHARLA DE EMPRESARIOS DO SECTOR DA PASTELARÍA E PANADARÍA

Onte, Esfanía Francos, propietaria da PASTELARÍA SÉMOLA, deunos unha charla sobre como emprender unha empresa de pastelaría e panadería.Galardoada coma xoven empresaría, animou oa alumnado de Pastelaría, Confitaría e Repostaría a emprender e querer montar unha empresa.

INTERSICOP 2017 MADRID

Ficha Técnica

Feria:
INTERSICOP 2017 
Leyenda:

SALÓN SIRHA 2017

 

 FERIA GASTRONÓMICA EN LYON

¡Todos los oficios y gremios de la restauración hacen sus demostraciones en Sirha!

SECCIÓN BOLSA DE TRABALLO

OFERTA DE TRABALLO DEPARTAMENTO DE INDUSTRIAS ALIMENTARIAS Nº 5
NOME DA EMPRESA:  PANADERIA ERUNDINA
SECTOR DA ACTIVIDADE:  PANADERIA-PASTELERIA
DESCRICIÓN DA OFERTA:  1 AXUDANTE PASTELERÍA e 1 AXUDANTE COCIÑA

EVENTOS

« Novembro 2019 »
LunMarMérXovVenSábDom
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Iniciar sesión

Artigos recentes

A pastelaría d´Carlo. hai 38 semanas 2 días
ACTIVIDADE EXTARESCOLAR "XANTAR OURENSE" hai 38 semanas 2 días
Servicio de Self e Carta (II parte) hai 38 semanas 2 días
Operación San Valentín hai 38 semanas 2 días
Panadería, Pastelería, Catering & Café hai 41 semanas 3 días