Cep Santa Mariña

As nosas imaxes
Категорија Албуми Слики
CURSO 1015-2016
3 74
ENTROIDO-GRUPOS


4a~0.jpg

додадени фајлови: 18 , додадени на 09 февруари 2016

ENTROIDO I


desfi21.jpg

додадени фајлови: 28 , додадени на 09 февруари 2016

ENTROIDO II


desfi49.jpg

додадени фајлови: 28 , додадени на 09 февруари 2016

 

3 албум(и) на 1 страница(и)

CURSO 2014-2015
8 354
SAMAÍN-MAGOSTO


sama01.jpg

додадени фајлови: 58 , додадени на 14 ноември 2014

ENTROIDO-GRUPOS


0port.jpg

додадени фајлови: 20 , додадени на 18 февруари 2015

ENTROIDO I


entA01.jpg

додадени фајлови: 35 , додадени на 18 февруари 2015

ENTROIDO II


entB01.jpg

додадени фајлови: 35 , додадени на 18 февруари 2015

CARREIRA SOLIDARIA


20150513_122455.jpg

додадени фајлови: 50 , додадени на 28 мај 2015

APALPADOR 2014


DSC00796_(700x525).jpg

додадени фајлови: 58 , додадени на 28 мај 2015

25N 2014


IMG_20141125_124958_(700x525).jpg

додадени фајлови: 80 , додадени на 29 мај 2015

SAMAÍN-HALLOWEEN


DSCF0377.JPG

додадени фајлови: 18 , додадени на 03 јуни 2015

8 албум(и) на 1 страница(и)

CURSO 2013-2014
3 76
ENTROIDO-GRUPOS


entroi01.jpg

додадени фајлови: 21 , додадени на 01 март 2014

ENTROIDO I


entroi01~0.jpg

додадени фајлови: 36 , додадени на 01 март 2014

ENTROIDO II


entroi01~1.jpg

додадени фајлови: 19 , додадени на 01 март 2014

 

3 албум(и) на 1 страница(и)

CURSO 2012-2013
7 285
FESTIVAL 2013 (O REI LEÓN)


rey01a.jpg

додадени фајлови: 60 , додадени на 22 јуни 2013

FESTIVAL 2013


festi01.jpg

додадени фајлови: 55 , додадени на 17 јуни 2013

ENTROIDO-GRUPOS


00.jpg

додадени фајлови: 21 , додадени на 10 февруари 2013

ENTROIDO-I


intro000.jpg

додадени фајлови: 30 , додадени на 10 февруари 2013

ENTROIDO-II


intro000~0.jpg

додадени фајлови: 39 , додадени на 10 февруари 2013

SAMAIN-MAGOSTO


mag12.jpg

додадени фајлови: 48 , додадени на 01 ноември 2012

CIRCO


cir35.jpg

додадени фајлови: 32 , додадени на 07 октомври 2012

 

7 албум(и) на 1 страница(и)

CURSO 2011-2012
16 563
GRADUACIÓN SEXTO-1


gradu001.jpg

додадени фајлови: 51 , додадени на 26 јуни 2012

GRADUACIÓN SEXTO-2


graduB50.jpg

додадени фајлови: 55 , додадени на 26 јуни 2012

FIN DE CURSO 2011-12


fincur20.jpg

додадени фајлови: 34 , додадени на 25 јуни 2012

VISITA ILLA SAN SIMON 4º


sansim15.jpg

додадени фајлови: 40 , додадени на 26 јуни 2012

A GRANXA - 1º


gran12.jpg

додадени фајлови: 39 , додадени на 03 мај 2012

VISITA SALÓN DO LIBRO-3º


salcuar01.jpg

додадени фајлови: 23 , додадени на 29 април 2012

VISITA SALÓN DO LIBRO-4º


salcuar00.jpg

додадени фајлови: 28 , додадени на 30 април 2012

VISITA CAMPO LAMEIRO I -3º CICLO


lame01.jpg

додадени фајлови: 40 , додадени на 02 мај 2012

VISITA CAMPO LAMEIRO II-3º CICLO


lame54.jpg

додадени фајлови: 41 , додадени на 02 мај 2012

XOR. OFICIOS (CERA)


cera00.jpg

додадени фајлови: 27 , додадени на 30 март 2012

XOR. OFICIOS (MEL)


mel00.jpg

додадени фајлови: 27 , додадени на 29 март 2012

CAMIÑO A LONDRES 2012


00portada_resize.jpg

додадени фајлови: 17 , додадени на 19 март 2012

16 албум(и) на 2 страница(и) 1

CURSO 2010-1011
7 197
ENTROIDO 2011 (1)


ent01.jpg

додадени фајлови: 40 , додадени на 17 март 2012

ENTROIDO 2011 (2)


ent41.jpg

додадени фајлови: 45 , додадени на 17 март 2012

ÁRBORES 1


01arbclas01.jpg

додадени фајлови: 21 , додадени на 17 март 2012

ÁRBORES 2


01porta_resize.jpg

додадени фајлови: 21 , додадени на 15 март 2012

XOR. OFICIOS (TELAR)


telar08.jpg

додадени фајлови: 28 , додадени на 18 март 2012

XOR. OFICIOS (COIRO)


coiro01.jpg

додадени фајлови: 15 , додадени на 18 март 2012

XOR. OFICIOS (LUTIER)


luti01.jpg

додадени фајлови: 27 , додадени на 18 март 2012

 

7 албум(и) на 1 страница(и)

1675 слики во 47 албуми и 6 категории со 0 коментари, видени 69107 пати

ORLAS


orla2016d.jpg

додадени фајлови: 14 , додадени на 29 септември 2016

REDONDELA-O PASO DO TEMPO


red01.jpg

додадени фајлови: 58 , додадени на 17 март 2012

ESCRITORES - LETRAS GALEGAS


00portada.jpg

додадени фајлови: 54 , додадени на 26 јуни 2015

 

3 албум(и) на 1 страница(и)