Skip to Content

Transformando espazos (Fase I)

O pasado mes de outubro, o centro foi seleccionado na convocatoria de Polos Creativos e os/as mestres/as integrantes do equipo de Polos Creativos fixemos unha importante remodelación da antiga aula de informática para lograr un espazo moito máis versátil e polivalente: o Polo Creativo do CEIPP Vicente Otero Valcárcel. 

                                               ANTES                                                                                  

          

                                                   DESPOIS

                       

 Aínda queda moito por facer tan pronto recibamos a dotación de material que agardamos. O cambio máis grande aínda está por chegar e tamén o compartiremos con todos/as vós.

Pronto saberedes máis sobre como quedará todo e sobre este espazo, que agardemos sexa de moito dinamismo e actividade. 



blog | by Dr. Radut