Menús comedor escolar. Curso 2019/20

OUTUBRO/OCTOBER 2019

 

 

MARTES, 1/ TUESDAY 1ST

Croquetas/empanadillas

Paella

Froita

Croquettes/small pasties

Paella

Fruit

MÉRCORES, 2/ WEDNESDAY 2ND

Ensaladilla de arroz

Bacalao con tomate

Petit bebible

Rice salad

Cod with tomato

Petit

XOVES, 3/ THURSDAY 3RD

Sopa de fideos

Filete de polo á plancha con pataca cocida

Froita

Soup

Chicken and boiled potato

Fruit

VENRES, 4/ FRIDAY 4TH

Coliflor con ovo

San xacobe con pataca fritida

Froita

Cauliflower with egg

San Jacobo with fried potato

Fruit

LUNS, 7/ MONDAY 7TH

Xudías con chourizo

Macarróns con atún

Froita en xarope

Beans with chorizo

Macaroni with tuna

Fruit

MARTES, 8/ TUESDAY 8TH

Rabas  de calamar

Zorza con pataca cocida

Froita

Calamari

Zorza with boiled potato

Yoghurt

MÉRCORES, 9/ WEDNESDAY 9TH

Crema  de verduras

Lasaña

Froita

Vegetable cream

Lasagna

Fruit

XOVES, 10/ THURSDAY 10TH

Ensalada mixta

Costela asada con pataca frita

Iogur

Mixed salad

Roasted rib with chips

Yoghurt

VENRES, 11/ FRIDAY 11TH

Lentellas

Marraxo á plancha con ensalada de tomate

Froita

Lentil soup

Cod with tomato salad

Fruit

LUNS 14/ MONDAY 14TTH

Tortellini  con tomate

Lombo con ensalada

Petit

Tortellini

Fillet with salad

Crème caramel

MARTES, 15/ TUESDAY 15TH

Chícharos con bacon

Guiso de luras

Froita

Peas with bacon

Calamari stew

Fruit

MÉRCORES, 16/ WEDNESNESDAY 16TH

Sopa

Espaguetti á boloñesa

Iogur

Soup

Spaguetti bolognese

Yoghurt

XOVES, 17/ THURSDAY 17TH

Fabada

Pescada con ensalada de tomate

Froita

Asturian stew

Hake with tomato

Fruit

VENRES, 18/ FRIDAY 18TTH

Ensaladilla

Hamburguesas con pataca

Froita

Russian salad

Hamburguer with chips

Fruit

LUNS, 21/ MONDAY 21ST

Crema de cenorias

Albóndigas con arroz

Froita en xarope

Carrot cream

Meatballs with rice

Fruit in syrup

MARTES, 22/ TUESDAY 22ND

Caldo

Bacalao con ensalada de tomate

Iogur

Broth

Cod with tomato salad

Yoghurt

MÉRCORES, 23/ WEDNESDAY 23RD

Sopa  de verduras

Estofado de carne de tenreira

Froita

Vegetable soup

Beef stew

Fruit

XOVES, 24/ THURSDAY 24TH

Entremeses

Salmón con arroz

Mousse

Cold meat

Salmon with rice

Mousse

VENRES ,25/ FRIDAY 25TH

Ensalada mixta

Raxo de polo  con patacas cocida

Froita

Mixed salad

Chicken raxo with boiled potato

Fruit

LUNS, 28/ MONDAY 28TH

Allada de brócoli

Raxo  con pataca cocida

Petit

Broccoli

Raxo with boiled potato

Petit

MARTES, 29/ TUESDAY 29TH

Sopa de estrelas

Tortilla con ensalada de tomate

Froita

Soup

Spanish omelette with tomato salad

Fruit

MÉRCORES, 30/ WEDNESDAY 30TH

Empanada

Bacalao con pataca cocida

Froita

Pie

Cod with boiled potato

Fruit

 

DIA  DO ENSINO

 

 

 

MENÚS  MENSUAIS:

AdxuntoTamaño
menu_setembro_2018.pdf403.14 KB
taboa_alerxenos_setembro_2018.pdf272.49 KB
menu_outubro_2018.pdf393.27 KB
taboa_alerxenos_outubro_2018.pdf273.28 KB
menu_novembro_2018.pdf476.2 KB
taboa_alerxenos_novembro_2018.pdf273.32 KB
menu_decembro_2018.pdf483.23 KB
taboa_alerxenos_decembro_2018.pdf279.4 KB
menu_xaneiro_january_2019.pdf446.94 KB
menu_febreiro_february_2019.pdf369.37 KB
menu_marzo_march_2019.pdf137.79 KB
menu_taboaalerxenos_abril_april_2019.pdf137.62 KB
menu_maio_may_2019.pdf265.1 KB
taboa_alerxenos_maio_2019.pdf109.06 KB
menu_taboaalerxenos_june_xuño_2019.pdf254.74 KB
MENÚ OUTUBRO 2019.pdf155.66 KB
TABLA DE ALÉRGENOS. OUTUBRO 19.pdf112.52 KB