Cociñando xunt@s

Obradoiro de cociña con "Escarlatina, a cociñeira defunta"

  

 

Cando cociñamos, a comida sae máis saborosa e é máis saudable pois eliximos nós os mellores ingredientes.

Pinchade na imaxe para ver as fotos. 

Álbum: Curso 19-20 -> Obradoiro de cociña: Galletas francesas recheas de praliné.

Prímula Prim

"Cada mañana, los escaparates de la Pastelería Prim amanecen llenos de delicados cruasanes, perfumados bollos y crujientes tortitas. No en balde Prímula Prim y su esposo pasan las horas más felices del día en el obrador amasando, horneando e ideando nuevas recetas. Sin embargo, este primer día de primavera algo está a punto de cambiar, quizás para siempre, en esta deliciosa pastelería"

Cortes de cociña

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petiscos de pan e algo máis

 

Ingredientes:

1 baguette (podes usar outro tipo de pan se che gusta máis)

5 ovos

1/3 de cunca de leite enteiro ou nata liquida (o que teñas máis a man)

115 gramos de beicon en anaquiños -tamén se lle chama panceta nalgúns sitios-

115 gramos de queixo relado

2 ceboliñas cortadas en tiras

 

Distribuir contido